New Artwork by Priscilla

site-smallerAt the end of January we laid out barrier fencing to show on site where the Hub will go. We were thrilled that our drawings on paper actually fitted where we thought they would on the ground! Over the following weeks the storms blew everything down, which was amazing.  I thought the holes in barrier fencing would prevent that.  Last week Priscilla Watkins, our Project Artist did this painting of the site, looking towards the church from the South West.  The foreground section with trees will be our toilet block.  Through the left hand gap between the trees you can see where our kitchen is planned. Somewhere at the far end will be our Hub entrance. The two yellow lines mark the walls of our strip of Upper Rooms in the roof space.  Click here to see a photo of the site from the other end.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do the sum below before sending *